LAKTAŠI, 30. januara -U prostorijama FK ”Laktaši” obavljena je prozivka prvog tima, a šefu stručnog štaba Miljanu Bajiću odazvala su se 24 igrača: Banjac Nenad, Bursać Saša, Erceg Saša, Ivančević, Keleman Ranko, Lakić Đurađ, Lekić Srđan, Matić Zlatko, Metlar Vedran, Metlar S, Popović Filip, Radetić Aleksa, Savić Stefan, Šavija Dragan, Šipovac Mihailo, Sukara Jovan, Telić Davor, Trninić Bojan, Vukoman Slađan, Subotić.  Među njima su bila i trojica novajlija: Filip Palikuća i Mihael Blagojević (FK Krupa) te Goran Laješić, koji bi u narednim danima trebali potpisati ugovore s klubom.
27400191_539443203088680_1583414111_n
 Pored njih, radi se na dovođenju još jednog fudbalera, čime bi se zaokružila igračka križaljka za drugi dio sezone.
Klub su službeno napustili: Ozren Savić (Austrija), Đurađ Lakić, Đorđe Bujak i Miloš Sekulić (slobodni). Prisutnim igračima su se, pored trenera, obratili i v.d. predsjednika kluba Miroslav Kodžoman te sekretar Miloš Metlar, koji su izrazili zahvalnost ekipi za učinak u jesenjem dijelu.
Kodžoman je istakao punu podršku fudbalerima, napominjući da će učiniti sve kako bi klub normalno funkcionisao i u nastavku sezone.  Laktašani su već krenuli sa treninzima na Gradskom stadionu.
U planu je i odigravanje tri kontrolne utakmice: FK “Krupa”-juniori (17.2.2018), FK ”BSK” Banjaluka(24.2.2018) i  FK “Dubrave” Dubrave  (4.3.2018).
FK “Laktaši” je, podsjećamo, prvi dio sezone okončao na petom mestu sa 31 bodom, svega šest bodova zaostatka za vodećom Alfom iz Modriče.

 Za “Glas Laktaša” : Danijel Glišić