LAKTAŠI, 01. novembra – Prva liga Republike Srpske u futsalu kreće ovog vikenda.

Osam ekipa će se boriti za vrh tabele, a prema najavama, ali i objektivnom stanju, tri do četiri ekipe raspolažu kadrom i sredstvima da napadnu sami vrh. Jedna od ekipa koja je najavila borbu za Premijer ligu je i KMF Šampion iz Laktaša.

670

Novoformirani kolektiv u Laktašima je prošle sezone trijumfalno prošao kroz Drugu ligu Republike Srpske, a sada su se još više pojačali, te je to jedna respektabilna ekipa za prvoligaško društvo, koja ima i želju i ambicije da napadne Premijer ligu.

– Ambicije kluba su viši rang, odnosno ulazak u Premijer ligu. Očekivanja su nam velika, kao i želja za ulazak u elitni rang našeg futsala. Spremni smo 100% i nadamo se da ćemo na kraju mi biti ti koji će se radovati tituli i ulasku u Premijer ligu. Pojačali smo se u odnosu na prethodnu sezonu, doveli smo sedam novih igrača i mislim dovoljno spremili za predstojeća iskušenja. Ligu djelimično poznajemo, sa nekima smo igrali prijateljske utakmice, sa nekima se sastajali, a ove ostale ćemo upoznavati tokom prvenstva, uostalom kao i oni nas, rekao je za naš portal Stevo Skenderija, koji je zajedno sa svojim ocem ujedno i idejni tvorac Šampiona iz Laktaša.

KMF Šampion zaista raspolaže sa širokim igračkim kadrom za novu sezonu, a najzvučnije pojačanje koje je stiglo ovog ljeta je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Slaven Matijašević, koji ima najviše premijerligaškog iskustva igrajući za KMF Čelinac i KMF Leotar.