LAKTAŠI, 06. marta – U Republici Srpskoj za vikend se očekuje svježije vrijeme sa padavinama.

 Laktaši

Sutra će preovladavati promjenljivo oblačno, mjestimično sa padavinama, a u noći na nedjelju se očekuje zahlađenje sa snijegom u centralnom planinskom pojasu, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutro i prije podne biće padavina mjestimično u sjevernim i centralnim predjelima, a na krajnjem jugu i pljuskova.

Tokom dana oblačno sa slabom do umjerenom kišom, na planinama je moguć slab snijeg, na jugu krajem dana pljuskovi, a moguća je i grmljavina.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od jedan do šest, a najviša dnevna od četiri do 10 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 8. marta, jutro će biti oblačno i suvo na sjeveru i jugu, u nižim centralnim i istočnim predjelima sa slabom kišom, u centralnom planinskom pojasu tokom dana i sa snijegom.

Poslije podne i krajem dana očekuje se prestanak padavina u većini predjela i djelimično razvedravanje na sjeveru i sjeveroistoku, a u planinskom pojasu od centralnih predjela na istok i dalje će mjestimično provijavati slab snijeg.

Minimalna temperatura vazduha od jedan do pet, a najviša dnevna od tri do osam, na jugu oko 11 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 9. marta, u toku noći očekuje se razvedravanje, a ujutro opet umjereno oblačno i svježe, u brdovitim i planinskim predjelima sa slabim mrazem.

Tokom dana biće suvo i toplije, uz kraće sunčane periode, a u toku večeri i noći oblačno.

Minimalna temperatura vazduha na sjeveru i jugu iznosiće od jedan do pet, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 10. marta, jutro će biti pretežno oblačno uz mogućnost za slabu kišu u sjevernim predjelima, a u centralnim sa slabim snijegom, na planinama hladno uz mraz.

Tokom prijepodneva se može očekivati postepeno razvedravanje, pa će poslije podne biti pretežno sunčano i toplije.

Minimalna temperatura iznosiće od jedan do pet stepeni, a najviša dnevna od osam do 14 stepeni Celzijusovih.

 

Nezavisne


Novum
Novum
Novum
Novum