Miroljub Petrović, koji je u javnosti poznat po svojim nadrilekarskim i antivakserskim stavovima i kome, po svemu sudeći ništa nije sveto, u emisiji na jutjubu, dotakao se i smrti poznate jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) koju je optužio za pravljenje “goveđih klipova”! Petrović je za jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, rekao da je jedan od najvećih majmuna u sotosnkom takmičenju i da bi ekspresno trebalo da ide kod sveštenika Branislava Peranovića, optuženog zbog ubistva štićenika centra za odvikavanje od droge!

Naime, ovaj kontroverzni teoretičar zavjere, koji, iako niko zapravo ne zna čime se sve bavi i na koje sve načine zarađuje novac, imao je svoje mišljenje i o tragičnoj smrti Kike i uticaju društvenih mreža na mlade.

– Postoje sotonska ili goveđa takmičenja i božija taklmičenja. U goveđim ili sotonskim takmičenjma, ljudi se takmiče ko će da bude veća budala, ko će da bude veći majmun. Oni su termin majmun nazvali influenser, znači takmiče se ko će bolje da animira majmune, odnosno ko će da bude najveći majmun. I onda, onaj ko se najviše glupira, majmuniše, njega najviše prate. Na primjer, taj Baka Prase je jedan od najvećih majmuna – rekao je Petrović u emisiji, dotakviši se i Ilićevog oca koji je sveštenik u Amsterdamu.

ATV