LAKTAŠI, 25. maja – Fudbaleri Laktaša Admiral bet nisu uspjeli da se domognu pehara pobjednika Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić” u svom premijernom finalu ovog takmičenja. 

Izabranici trenera Miljana Bajića poraženi su rezultatom 1:2 od banjalučkog Borca na Gradskom stadionu, ali su igrači na terenu pokazali požrtvovanje, borbenost i potvrdili da rezultati koje postižu u ovoj sezoni nisu slučajnost.

-Ponosni smo na igrače i posebno navijače. Na terenu, koji je u prvih pola sata igre bio potopljen jakim pljuskom, igrači su se junački i hrabro nosili sa favorizovanim protivnikom i malo nam je nedostajalo, onoga što ima Borac u ovakvim utakmicama – iskustvo. Tek su navijači naš ponos. Svako ko je bio na stadionu mogao je da zaključi da se finale igralo na stadionu Borca pred navijačima Laktaša. Bili smo domaćini na Gradskom stadionu i posebno smo predsjednik kluba Miroslav Bojić i ja kao direktor ponosni na naše navijače i ljude iz Laktaša koji su došli na utakmicu i bodrili nas – rekao je Igor Radeljić, direktor Fudbalskog kluba Laktaši Admiral bet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име