LAKTAŠI, 23. jula –  Fondacija “Humana Srpska” pozvala je humane ljude da pomognu samohranoj majci četvoro djece Maji Radetić iz Laktaša.
“Ovoj petočlanoj porodici potrebni su prehrambeni proizvodi, sredstva za higijenu, ali i novac za kupovinu dvije koze i krave”, navode iz Fondacije “Humana Srpska”.

majka

U Fondaciji ističu da je ovoj samohranoj majci najveća želja da ima koze i kravu da bi djeci mogla da obezbijedi sir i mlijeko i tako im osigura egzistenciju.

Maja Radetić izdržava djecu od 140 KM dječijeg dodatka i povrća koje uzgaja u svojoj bašti, a nedavno je kupila i svinju.

Iz Fondacije ističu da se ova samohrana majka, koja ne prima alimentaciju, odlučila za život na selu, te da se ona i njena djeca nadaju da će im uz pomoć dobrih ljudi u domaćinstvo stići koze i krava da se više ne bi morali plašiti za egzistenciju.

Materijalne donacije u vidu prehrambenih proizvoda i sredstava za higijenu zainteresovani mogu predati u prostorije Fondacije “Humana Srpska” Banjaluka, a novčane donacije na žiro račun Fondacije u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za Radetiće.

Donacije putem platnih kartica građani mogu da uplate direktno na veb sajtu Fondacije ili putem pejpala.

Zainteresovani građani više informacija dobiti na zvaničnoj internet stranici www.humanasrpska.org, putem elektronske pošte na adresu info@humanasrpska.org ili putem telefona 066 444 727.

/Srna/