LAKTAŠI, 18. novembra –  U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i prohladno vrijeme sa slabom kišom, dok je na planinama moguć slab snijeg.
Oblačno, svježe i tmurno vrijeme uz slabu i povremenu kišu ili rosulju očekuje se pretežno na sjeveru i istoku, a na planinama povremeno provejavanje slabog snijega.

kisa

Na jugu i jugozapadu biće suvo, a na jugu Hercegovine i uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče i u noći biće suvo u svim predjelima, uz postepeno smanjenje oblačnosti.

Jutarnja temperatura vazduha biće od tri do osam, u višim predjelima od nula stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od četiri do osam, na jugu oko 16, u višim predjelima od dva stepena Celzijusovih.

Vjetar će biti slab sjeverni i sjeveroistočnim, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha jutros u 7.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena Celzijusova, Mrakovica i Han Pijesak nula, Manjača, Kneževo jedan, Gacko, Mrkonjić Grad, Kalinovik, Šipovo i Sokolac dva, Ribnik, Krupa na Uni, Nevesinje, Istočno Sarajevo i Sarajevo tri, Brod, Krupa na Vrbasu, Kotor Varoš, Livno, Tuzla i Bugojno četiri, Bileća, Novi Grad, Prijedor, Srbac, Banjaluka, Bijeljina pet, Foča, Srebrenica, Višegrad, Zvornik, Rudo, Doboj šest, Trebinje devet, a Mostar 11 stepeni Celzijusovih.

 

/SRNA/