LAKTAŠI, 07. septembra – Reprezentacija regije Banja Luka je učestvovala na prestižnom turniru Superlimax u Lozani. Pored naših momaka učestvovalo je još 7 ekipa iz Švajcarske ( SG Vaud Handball Lausanne, Kadetten Schaffhausen i BSV Future Bern) , Francuske ( Selestat Alsace Handball i Entente Pontault Combault Torcy) i Njemačke (SG Pforzheim Eutigen i TSVWolfschlungen).

21441452_10210232196666695_111549942_o

 

Veliko iskustvo za ekipu i dobra prilika da se vidi u kom smjeru treba da ide i da se unaprijedi rad u našim klubovima.

“Tehnički naši momci ne zaostaju za rivalima ali broj treninga i uslovi za rad se ne mogu porediti i to je na kraju presudilo. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo gdinu Kristianu Cvijetiću iz Ženeve, FK Slavija iz Lozane i KUD-u „Vez“ iz Lozane koji su nam omogućili da dođemo na turnir i bez čije pomoći odlazak ne bi bio moguć”, kaže za “Glas Laktaša”  trener Milan Šironjić.

Iz tima ističu da je sredstva za prevoz obezbijedio Regionalni rukometni savez BL. Dogovoreno je da i iduće godine naši rukometaši dođu na ovaj prestižni turnir!

Ispred RRSBL na turnir su putovali predsjednik RRSBL Željko Jošić, selektor Nebojša Starčević, trener Milan Šironjić, medicinski radnik Srđan Blagojević i igrači : Stefan Žarić, Stefan Ivanković, Danijel Kremenović, Đorđe Pejaković, Miloš Žunić, Aleksandar Vujmilović, Nikola Sajić, Miloš Veljančić, Kristijan Maksimović, Ranko Grahovac, Jovica Kutić, Jovan Janković, Miloš Pejaković, Đorđe Petrović, Marko Cvijić i Goran Gavrić.