Mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same.

Neka razmisle o tome, izjavila je Ana Milanović (45), apotekarka koja se sada već smatra regionalnom zvijezdom.

Medicinska sestra i apotekarka iz Kragujevca svakodnevno je na naslovnim stranicma srpske štampe. Njeni spotovi sa popularne mreže Tik Tok “tresu” cijelu bivšu Jugoslaviju, prati je 50 hiljada fanova, a ona je pregovorila o “udvaračima i komplimentima”, piše Informer.

Rekla je da joj “udvarači i komplimenti nikada nisu manjkali i da su društvene mreže joj nisu donijele more komplimenata, jer je njima oduvijek bila obasipana”.

– Svjesna sam da sam poželjna žena i nije me sramota zbog toga. Ja sam seksi, nekada i komična, ali nikada ne vulgarna, što je najbitnije. Ne vidim šta ima ružno u tome da muškarac vidi lijepu ženu i da joj udijeli kompliment. Jedna vjerovatno ljubomorna žena ostavila je komentar “zbog jedne ovakve sa Tik toka ja sam izgubila muža”. Nisam htjela da joj odgovaram, jer to nema nikakvog smisla. Ali mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome – kaže samouvjereno Ana.

– Oduvijek sam voljela da pjevam, snimala sam neke klipove i postavljala ih na Instagram. I onda sam, posljednjeg dana protekle godine, napravila snimak i plasirala ga na Tik tok mrežu. I tako je sve počelo – kaže Ana Milanović.

Za to što provodi vrijeme na ovoj mreži ona “krivi” korona virus i stanje koje podrazumijeva izolaciju i nedostatak vremena za druženje i okupljanje.

– Medicinska sestra sam u kovid-odjeljenju intenzivne njege, gdje svakog dana umiru ljudi. Stres mog posla, kojim se bavim 25 godina, za vrijeme korone je dostigao vrhunac. Kada mi se završi smjena, krećem u svoju apoteku. Kod kuće me čekaju obaveze koje ima svaka žena i majka. Ali, uz rad razmišljam o pjesmama, i o načinu na koji bih mogla da ih predstavim na svoj način. I onda svake druge sedmice uzmem slobodan dan, koji posvetim sebi i Tik toku, i krenem da snimam klipove. Ja sama sebe snimam, bez ičije pomoći, mobilnim telefonom. Sama smišljam koreografije, sama se šminkam, biram garderobu. I za dan uspjem da napravim petnaestak klipova – objašnjava Ana.

– Udovica sam, imala sam tu nesreću da mi suprug iznenada umre prije tri godine. Nakon toga, zadesila me je bolest u užoj porodici. Veliki problemi, borba i patnja. Ali, ja sam takva da pjesmom koju volim oduvijek sve liječim. Kada sam tužna, nervozna, umem da sednem u auto i da okrenem nekoliko krugova oko Šumarica, i da se tu, u vožnji, sita ispjevam na sav glas. Nakon te “terapije” osjećam se kao nova. Ne volim da me iko sažaljeva, da me tješi, i gledam da u svakoj situaciji nađem nešto dobro – kaže kragujevačka “bomba”. Ona kaže da će uvijek raditi posao koji najviše voli, kao medicinska sestra, ali i da neće odustati od pjesme i klipova, kojima raduje svoje obožavaoce na društvenim mrežama i svoje pacijente.

Srpskainfo