LAKTAŠI, 15. novembra – Kišovito jutro osvanulo je, a to ni malo ne ide u prilog saobraćajnim propisima i vozačima, koji usprkos tome što se trude da ih izbjegnu, vrlo lako budio dio saobraćajki.


Tako je jutros na putu Laktaši- Banjaluka zabilježen pravi saobraćajni kolaps. Desile su se trak tri udesa, koje je novinar BL portala uspio da zabilježi.

Naime, na brzoj cesti prije Zalužana, iz pravca Laktaša sudarili su se automobil i kamion, a nakon toga, nakon Prijedorske petlje jedan automobil je završio na zelenoj površini, tačnije na ostrvu između traka kojima se odvija saobraćaj.

Po svemu sudeći, čekao se dolazak nadležnih službi, a zbog lošeg vremena i velikih gužvi koje su se stvorile, bilo je teško procijeniti koliko su posljedice imale ove saobraćajne nesreće.

Prije njih, na mostiću u Trnu takođe su se sudarila dva vozila, ali, na sreću sa skoro nikakvom štetom. Vozači su izašli iz svojih automobila, pogledali šta se desilo, te nedugo nakon toga sjeli na svoje četvorotočkaše i nastavili dalje.

U svakom slučaju, jutros je u saobraćaju potreban pojačan oprez. Kiša neprestano pada, putevi su klizavi, na kolovozima ima lokvi, pješaci pokušavaju da izbjegnu vodu, pa izlaze i na ulicu, vidljivost je smanjena…. Sve ovo i više su nego dovoljni razlozi da papučicu na gasu ne stišćete previše. Čuvajte sebe i druge učesnike u saobraćaju.