LAKTAŠI, 18. oktobra – Opozicija ne odustaje od svojih tvrdnji da su pokradeni na izborima iako je u toku ponovljeno brojanje za predsjednika Republike Srpske, a koje za sada govori da njihova priča “ne pije vode”.


Danas su otišli i korak dalje prilikom podnošenja prijava u Tužilaštvu BiH, pa su tako pojedini lideri izjavili da bi trebalo ponovo brojati glasove za sve nivoe.

Na ovu ideju došao je, ni manje ni više nego, predsjednik SDS-a Mirko Šarović, koji je, podsjećamo, u izbornoj noći veoma brzo priznao poraz u trci za srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Zašto ne prebrojati glasove i za Narodnu skupštinu, za Predstavnički dom, za člana Predsjedništva? Mislim da je trenutak da ovo istjeramo na čistinu”, rekao je Šarović danas usred Sarajeva.

Zanimljivo je to što Šarović uopšte smatra da treba ponovo brojati glasove, a trenutno od kandidatkinje SNSD-a Željke Cvijanović gubi sa više od 102.000 glasova razlike.

Dakle, na čistini su činjenice da je Šarović poraz priznao još 2. oktobra naveče i da je trenutna razlika između njega i Željke Cvijanović nedostižna.

1 KOMENTAR

  1. Opozicija hoće u selu u vlast, gubitnici vi ste zaboravili vaše ponašanje na skupštini. Nedo Bog kad bi vi došli igrom slučaja u vlasti za dvadeset četiri sata vi bi sasprćkali Srbsku. Šta hoće ocofani Šarović usukao se kao kao svrdo, bježi u penziju dok nisi otišao u kovčeg bez pozdrava……

Comments are closed.