GRADIŠKA, 23. septembra – Četiri osobe saslušane su noćas u Policijskoj upravi Gradiška i kod njih je pronađeno 10.000 evra i promotivni materijal stranke SDS, saznaje Srpskainfo.


Kako Srpskainfo saznaje, saslušani su Dejan Slijepčević iz Novog Sada, kandidat sa liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Aleksandar Trninić iz Laktaša, policajac iz Novog Sada i još jedna osoba.

Kako Srpskainfo saznaje, policija je primijetila dva sumnjiva vozila u gradu, pa su ih zaustavili.

– Radilo se o vozilu BMW registarskih oznaka iz Srbije i “audi” naših tablica. U vozilu su zatečene pomenute osobe, oko 10.000 evra i promotivni materijal SDS i leci na ime Aleksandra Trninića koji je kandidat za NSRS – rekao je izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Gradiška su rekli da su u večernjim časovima  zaustavili i izvršili kontrolu dva vozila na području Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 evra u apoenima od 100 evra i promotivni materijal jedne političke partije.

– Imajući u vidu navedene okolnosti,  M.N. iz A.Đ. iz Novog Sada, A.T. iz Laktaša i D.S. iz Gacka su saslušani u Policijskoj upravi Gradiška, a o cijelom događaju je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – pojasnili su u policiji.

Nakon uzetih izjava i informativnog razgovora, oni su napustili Policijsku upravu Gradiška. (srpska info)

1 KOMENTAR

Comments are closed.