LAKTAŠI, 30. juna- Škola “ Malac Genijalac ” je posvećena djeci, uzrasta od 4. do 12. godine života, jer se u tom periodu dječiji mozak najviše razvija.U tom periodu, moždane hemisfere su najaktivnije, a dječiji mozak prosto upija informacije.
Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen, uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se praktikuje u malim grupama (6 -12 polaznika), kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

malac genijalac
Cilj programa je da dijete maksimalno probudi svoje mentalne kapacitete i postane “Malac Genijalac”. Razvijajući sopstveni mozak, djeca povećavaju sopstveni intelekt i emocionalnu inteligenciju. Mentalni razvoj se postiže na zabavan i razigran način, programom zasnovanim na tri ključne stvari: računanje abakusom, (koji, kao fenomenalna alatka, služi izvanredno brzom računanju), mentalna aritmetika i didaktičke igre.

Ciljevi programa su razvoj i pospješivanje koncentracije, memorije, fokusa, logičkog rasuđivanja, analitičkog razmišljanja, pažnje intuitivnog razmišljanja, fotografskog pamćenja…
Ovu sposobnost Malac Genijalac zadržava jednom zauvijek, jer mu ona ostaje tokom cijelog života.

Vise informacija se moze dobiti na nasem sajtu:
http://malacgenijalac.ba/mentalna-aritmetika/
FB stranici Malac Genijalac Laktasi
ili na broj 065 775 765.