LAKTAŠI, 10. juna – Snježana Kelečević ponovo je izabrana za predsjednika Aktiva žena SNSD-a Opštinskog odbora Laktaši.

Kelečevićeva je rekla novinarima u Laktašima da je u prethodnom periodu njenog mandata realizovano sve što je bilo planirano, te da će istim tempom nastaviti rad. Ona je navela da Aktiv žena Opštinskog odbora SNSD-a Laktaši ima više od 4.000 članova, da je u posljednje tri godine učlanjeno oko 1.000 žena, kao i da ima mnogo njih koje su zainteresovane za članstvo i za politički angažman.

Kelecevic

Kelečevićeva je istakla da je jedna od aktivnosti ovog odbora doprinos zapošljavanju i samozapošljavanju žena i njihovo ekonomsko jačanje.

“Već smo započeli projekte u ovoj oblasti i radimo na njima intenzivno, kao i u oblasti socijalnog i humanitarnog rada, u okviru kojeg pomažemo našim članicama”, rekla je Kelečevićeva.

Ona je naglasila da je cilj razviti pozitivne odnose, te jedinstvo i koheziju u stranci, kao i razumijevanje i toleranciju.

Telegram podrške radu ovog odbora uputila je potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, koja je izrazila želju da Aktiv žena Socijaldemokrata Laktaši nastavi da podstiče članice da se aktivno uključuju u politički život i afirmišu ideje zaštite prava žena i rodne ravnopravnosti. Cvijanovićeva je poželjela svim članicama Aktiva da zajedno da rade na tome da SNSD ostane najsnažnija politička stranka u Republici Srpskoj, izgrađena na demokratskim principima i načelima pravednosti, razumijevanja i tolerancije.

Telegram podrške uputio je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Izbornoj konferenciji Aktiva žena socijaldemokrata opštinskog odbora Laktaši prisustvovala je predsjednik Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović, predsjednik Opštinskog odbora ove stranke Branislava Milekić, načelnik opštine Ranko Karapetrović, njegov zamjenik Miroslav Kodžoman, odbornici u Skupštini opštine, te direktori javnih preduzeća.

 

/SRNA/