LAKTAŠI, 24. januara – Poznato je da dual radar lovi vozače po našim putevima koji prekorače brzinu, ali nedavni slučaj kažnjavanja ovim radarskim sistemom šokirao je dvoje Banjalučana.

Dual-radar-tehnologija-1030x616-740x443

Naime, kamera koja evidentira prekršaje snimila je par dok je vodio ljubav u autu na jednom proširenju brze ceste Banjaluka – Klašnice.

„Kako dual radar detektuje putne pravce i u noćnim uslovima to veče je primjećeno neobično ponašanje pokraj ceste. Uvidom i zumiranjem fotografije utvrđeno je da Simo Bubalo, vlasnik automobila vršio polnu radnju, pa će počinioc ovog prekršaja bitiu sankcionisan u skladu sa zakonom“, saopšteno je iz policije.

Bubalo je obavijest o učinjenom prekršaju dobio na kućnu adresu.

„Kovertu je otvorila moja supruga dok sam ja bio na poslu. Ja sam joj pokušao objasniti da sam to veče krenuo na službeni put, a da su mi se usput pokvarila kola pa sam morao parkirati pored puta. Ipak, nije mi povjerovala, jer je sa mnom bila koleginica sa posla i sada ona ima tu fotografiju kao dokaz“, rekao nam je on.

Iz policije su još jednom apelovali na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju sve saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe a i druge učesnike u saobraćaju.

Tekst je preuzet sa portala 50nijansipive.com, i jedina svrha je da nasmije čitaoce, i eventualno upozori učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske propise.