BEOGRAD, 24.marta  – Vatrogasno spasilačka jedinica uspešno je danas spasila vozača gradskog komunalnog preduzeća, koji je satima bezuspešno pokušavao da izađe iz kružnog toka kod Bogoslovije, saznaje Njuz.

bogoslovija-680x430

Prema rečima očevidaca, ovaj nesrećni vozač je ušao u kružni tok jutros, nekoliko minuta posle šest časova, da bi u njemu ostao nešto više od pet sati, kada je konačno spasen.

– Nakon prvog kruga sam pomislio da ću uspeti da se isključim ka Karaburmi, ali nisam uspeo. Rekao sam sebi da to nije nikakav problem, da ću obrnuti još jedan krug i onda izaći. Ni tada nisam uspeo, isekao me je jedan autobus, pa sam krenuo još jedan krug, kada me je isekao automobil. U narednih nekoliko sati me je iseklo još nekoliko stotina vozila – kaže ovaj vozač, koji je tražio da ostane anoniman. On napominje da ljudi koji nisu vozači ne znaju koliki je problem naći se u kružnom toku.

– Prvih sat vremena sam bio optimista i verovao da ću izaći za nekoliko krugova. U drugom satu kruženja je počela da me malo hvata blaga nervoza, da bi u trećem satu, nakon nekog 350 kruga, već počeo da psujem – otkriva ovaj nesrećni vozač i kaže da je srećna okolnost bila što su građani videli na televiziji snimak njega kako neuspešno pokušava da pronađe izlaz.

– Neko je pozvao policiju i večno ću mu biti zahvalan, jer da nije bilo njega verovatno bih i dalje kružio kod Bogoslovije – kaže naš sagovornik.

Marko Dražić  (Njuz)