LAKTAŠI, 09. januara – Milan Milić (33) tvrdi da je njegov grudnjak dovoljno nositi tri puta dnevno po pet minuta, i tako tjedan dana, i da je to dovoljno da se grudi trajno povećaju za jednu veličinu košarica grudnjaka.

grudnjak

Bivši student inženjerstva Milan Milić (33) iz Lazarevca u Srbiji izumio je grudnjak za koji tvrdi da trajno povećava grudi i to nakon samo tjedan dana nošenja. Kaže da njegov grudnjak potiče cirkulaciju u grudima i tako ih poveća za jednu veličinu, a obujam je veći za tri do četiri centimetara.

milic

 

Na primjer, ako je žena nosila košaricu B, nosit će C. Osim toga, grudi postaju čvršće.  Na ideju je došao kada je promatrao svoju djevojku koja nije bila zadovoljna veličinom svojih grudi, a nije željela pod nož. Dugo je istraživao, čak dvije godine, i pronašao rješenje.

Pogledajte kako je izgledao prototip:

grudnjak1

– To je prirodni proces koji povećava cirkulaciju krvi koja hrani grudi – kaže ovaj izumitelj i dodaje da je grudnjak prošao 14 testiranja na ženama diljem svijeta. Grudnjak je nazvao E-bra (E-grudnjak), stoji 199 dolara  i dostupan je na internetskoj stranici enhancebra.com.

grudnjak2

– Preporuka je nositi E-bra najmanje tri puta na dan po pet minuta, i tako tjedan dana. Grudnjak je dostupan u različitim bojama i veličinama – objašnjava Milan Milić, a prenosi Daily Mail.

Inače, E-bra prototip je prva testirala njegova djevojka Jelena Šabić (26) i bila je presretna kada su joj se grudi povećale. – Ona je željela povećati grudi, ali bojala se operacije i ožiljaka. Osim toga, nije željela umetnuti strano tijelo u sebe, a i zahvat joj je bio previše skup. Kada smo testirali prototip, mislili smo da se rezultat neće vidjeti dva, tri mjeseca, ali nakon dva dana rezultati su bili jako dobri. Tada smo shvatili da imamo nešto veliko. Nakon sedam dana grudi su joj narasle za jednu cijelu veličinu – objasnio je Milan

.grudnjak3

Mišljenje estetskog kirurga i iskustvo glumice Estetski kirurg dr. Michael Salzheaur, poznat i kao dr. Miami, testirao je E-bra na glumici Sabrini Molinar iz West Palm Beacha na Floridi. Mjerio je njezine grudi prije i nakon nošenja. Potvrdio je kako je došlo do povećanja. I ona sama je priznala da su joj grudi postale veće za veličinu jedne košarice nakon što je grudnjak nosila kako je preporučeno – tri puta na dan po pet minuta, i tako tjedan dana. Čvrsto je uvjerena da ništa drugo osim grudnjaka nije moglo utjecati na to, poput mjesečnog ciklusa ili debljanja.

– Prije sam nosila 36B, a sada mi je puno ugodnije u košarici C. Osjećam se bolje s njima i još se navikavam na taj osjećaj. Voljela bih ponovno isprobati taj grudnjak da vidim mogu li postati još veće – rekla je Sabrina novinarima.

 

 

foto: Dreamstime
24sata