LAKTAŠI, 11. aprila – Datum rođenja otkriva puno o vašoj sudbini, ali zato dan rođenja u nedelji određuje karakter – pročitajte šta je vama zapisano…

Ponedeljak

Ako ste rođeni u ponedeljak, pomalo ste osetljivi i emocionalni. Srećom, znate kako najbolje da upravljate svojim osećanjima. Vi ste zaista saosećajna i brižna osoba i uvek ste tu kada ste potrebni voljenim osobama. Porodičan ste tip, ali ste definitivno i “mama” svojim prijateljima. Dok pokušavate da date sve od sebe da svako živi svoj najsrećniji i najzdraviji život, znate da postoji tek malo toga što možete da kontrolišete. Znate da ni vama, a posebno najbližima neće pomoći stalno uplitanje, tako da ste ipak svesni kada treba malo da se odmaknete i pustite ih da žive svoje živote.

Ako ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboUtorak

Ako ste rođeni u utorak, to znači da ste prilično energični. Vi samo idete i idete i idete… Zapravo vas ne može ništa zaustaviti, jer za “opake” nema odmora. Niste doslovno opaki, ali nećete prespavati pola života ili uludo trošiti dane. Postavili ste sebi mnogo ciljeva, a zahvaljujući svojoj radnoj etici ostvarujete ih brže od većine. Ali, kad stvari ne idu kako je planirano, vaša nestrpljivost podiže svoju ružnu glavu. Bez obzira na to, znate da će se vaš poduhvat i odlučnost isplatiti.

Sreda

Osobe rođene u sredu izuzetno su znatiželjne. Postavljate mnogo pitanja, jer samo želite da znate zašto je sve tako. Ništa vas neće zaustaviti u potrazi za znanjem – ništa. Prilično ste prilagodljiva osoba, uvek u stanju da razgovarate sa svakim koga sretnete. Možda ste ponekad plašljivi, ali nadoknadićete to svojom sposobnošću brzog učenja. Ne dopuštate da vas išta izbaci iz takta, čemu se drugi dive. Kada vam se nešto ispreči na putu, vi to samo precrtate i nastavite dalje.

Četvrtak

Vi ste veliki optimista, a ljudi poštuju vašu uzbudljivu i motivacijsku prirodu. Uvek se prema ljudima odnosite onako kako želite da i vas tretiraju, zbog čega imate mnogo prijatelja. Skoro svi vas vole kad vas drugi put sretnu. Takođe ste veliki vođa, jer tačno znate šta treba da napravite kada se pojavi problem. Vaša se uputstva uvek traže. Budući da ste često brzo sve dosadi, uvek putujete u udaljena mesta. Ne možete dugo ostati mirni, pa morate istraživati svet kako bi ste bili zadovoljni.

sta-dan-rodenja-otkriva-o-vasem-karakteru-najpozitivnije-osobe-rodene-su-u-nedelju2

Petak

Budući da ste rođeni u petak, poznati ste po svojim kreativnim veštinama. Koji god medij da izaberete, majstorski ga svladate. Niko nije umetnički nastrojeniji od vas, to je sigurno. Oduševljeni ste ljubavlju i lepotom, tako da u svakom trenutku morate biti time okruženi u svom životu. Nemate problem s odlaskom na spa-dan ili s kupovinom luksuzne torbice. Materijalna zadovoljstva su vaša slabost. Jako vas brine šta drugi misle o vama pa se uvek trudite da im udovoljite. Naposletku, vi jedino želite da vas svi cene.

Subota

Ako ste rođeni u subotu, znači da ste odgovorni i ozbiljni. Vaše veštine upravljanja vremenom su neuporedive. To vas čini pomalo perfekcionistom, ali se uvek pridržavate svojih izuzetno visokih standarda. Sigurni ste u sebe i nikada vas previše ne brine ono što drugi misle o vama. Jedini problem je što drugi nisu takvi. To je razlog zašto se suočavate s poteškoćama kad se radi o poverenju prema drugima. Znate da možete računati na sebe, ali to se ne može reći za različite ljude u vašem bživotu.

Nedelja

Vaša ličnost je izrazito živahna. Pozitivni ste i velikodušni, uvek spremni da pomognete onima kojima je pomoć potrebna. Sve što želite jeste da svi budu srećni. Često ste okruženi drugima, a najviše volite da provodite neko vreme sami. Potpuno ste nezavisni. Nemate problem da sami radite razne stvari ako su vaša tri prijatelja zauzeta drugim stvarima.

Izvor: Miss7.24sata.hr/Espreso/Lovesensa