Brazilska maderoterapija je vakuum metoda uklanjanja celulita (drvenim vakuum zvonima). U osnovi je vrlo efikasna stimulacija limfne drenaže. Limfnom drenažom i pokretanjem cirkulacije tela se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje brže da radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita. Prednost brazilske maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, oblikuju butine I zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku.

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska maderoterapija postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate u usporedbi sa klasičnom. Ono što je takođe bitno navesti, jeste da u sklopu “Kaliandro” estetskog centra imate priliku završiti edukaciju za brazilsku maderoterapiju.

Kome se i kada maderoterapija ne preporučuje?

Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa. Naravno da se mora voditi računa o osobama sa izraženim venama i kapilarima na nogama.

Koji su efekti brazilske maderoterapije?

Efekti kod ponovljenih tretmana su zategnuta koža, elastično tkivo i sve manje vidljiv celulit. Rezultati 1 tretmana brazilske maderoterapije možemo uporediti sa 5 tretmana klasične maderoterapije.

Trajanje tretmana je od 60-90 minuta.

Bez obzira da li ste se odlučile za edukaciju kroz koju ćete postati pravi majstor za brazilsku maderoterapiju, ili ste možda više za opciju da sebi priuštite zaista kraljevski tretman, u Estetskom centru “Kaliandro” u Banjaluci vas čekaju. Broj telefona na koji možete zakazati svoj termin je 065 894 763.