LAKTAŠI, 25. juna – Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda napominju da će od srijede biti malo toplije, ali sa pojavom kiše i pljuskova.

Meteorolozi su za utorak, 26. jun, najavili više sunčanih perioda u prvom dijelu dana u sjevernim krajevima, ali će biti i povremenih pljuskova.

Laktaši

Na jugu i istoku biće oblačno i svežije sa slabom kišom. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 na istoku do 25 na krajnjem sjeveru i jugu.

Malo toplije i promjenjivo oblačno biće u srijedu, 27. juna, a kiša je moguća samo ponegdje na istoku i jugoistoku, dok pljuskova može biti na sjeveru. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 27, na jugu do 29 stepeni.

U četvrtak, 28. juna, biće još toplije i pretežno sunčano, ali u prvom dijelu dana. Popodne se očekuje promjenjivo oblačno sa povremenim pljuskovima, uglavnom na zapadu i jugoistoku. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 28, na jugu oko 30 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, a nešto više oblaka ima u centralnim i istočnim područjima. Do kraja dana mjestimično se očekuju i padavine.