LAKTAŠI, 21. maja – Predstavništvo Republike Srpske u Beču već dugi niz godina uspješno ostvaruje svoje ciljeve, i na vrlo reprezentativan način predstavlja našu otadžbinu.

“Kontinuirano radimo i na promociji Srpske i njenih potencijala, u cilju privlačenja većeg broja investitora u Srpsku i plasmana proizvoda na tržište Austrije i EU”, kaže šef ovog predstavništva Mladen Filipović.

Foto:ATV

Uporedo sa promocijom ekonomskog karaktera, odvija se i promocija kulturnih i tradicionalnih dobara, a koliko su profesionalni svjedoče i naši brojni građani koji žive i rade u Austriji, i kojima je ovo vrlo značajna institucija kojoj mogu da se obrate kad trebaju pomoć.

Danas se redakciji “Glasa Laktaša” obratila gospođa koja nas je zamolila da javno pohvalimo rad predstavništva RS u Beču. U cijelosti prenosimo njenu izjavu, i pridružujemo se pohvalama:

“Želim da pohvalim predstavništvo RS u Beču za predusretljivost i ljubaznost. Zvala sam ih juče i iznenadila se. Informacije koje nisu imali da mi daju saznali su pa zvali oni mene da me obavijeste o svemu što me zanimalo, dok ambasada BiH u Beču nisam uspjela ni dobiti na telefon. VELIKO HVALA našim ljudima koji rade u predstavništvu RS u Beču.”