LAKTAŠI.27.januara- U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra će biti sunčano sa niskom jutarnjom temperaturom vazduha.
Tokom dana na krajnjem sjeveru i istoku zadržavaju se magla i niski oblaci, uz hladno vrijeme i temperaturu ispod nule, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža jutarnja temperatura iznosiće između minus 13 i minus sedam stepeni, na jugu do dva, a najviša dnevna između minus tri i tri stepena, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab, većinom istočnog i sjeveroistočnog smjera.

U nedjelju će biti hladno jutro, sa mrazom, na sjeveru i istoku maglovito, u ostalim predjelima vedro.

Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije vrijeme. images (1)

U većini krajeva danas je bilo sunčano. Više oblačnosti bilo je u sjevernim područjima.

Temperatura u 13.00 časova: Gradačac minus šest, Bijeljina minus pet, Gacko i Ivan-sedlo minus četiri, Šipovo, Mrakovica i Tuzla minus tri, Kalinovik Doboj, Goražde, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo, Sokolac i Srebrenica minus dva, Čemerno, Rudo, Bjelašnica i Zvornik minus jedan, Nevesinje, Srbac Banjaluka, Bihać, Bugojno i Livno nula stepeni Celzijusovih.

U Mrkonjić Gradu, Foči, Han Pijesku i Drvaru u 13.00 časova izmjeren je jedan stepen Celzijusov, u Ribniku i Višegradu dva, u Bileći tri,
Zenici četiri, Mostaru pet, Neumu, Stocu i Trebinju sedam stepeni Celzijusovih.