Učesnik emisije “Nikad nije kasno”, Goran Filić Gogac, privukao je pažnju javnosti prošle godine talentom koji je pokazao u pomenutom takmičenju, ali i pričom o transplataciji srca.

Zahvaljujući porodici dečka koji meni donirali njegovo srce ja sam ovdje večeras, sa novim srcem – kazao je tada, dok je sada, u emisiji “Preživeli”, otkrio kako su roditelji tog momka saznali da je zapravo njemu otišlo srce njihovog sina.

– Oni nisu gledali tu emisiju, nego su u “Blicu” vidjeli vijest. Tako su saznali za transplataciju. Rekli su da je istog datuma on preminuo. Mislio sam da je imao 37 godina, a zapravo je imao 32 godine. Oni su iz Beograda. Tu je bilo mnogo emocija, plakanja. Želio sam da ih upoznam. Hteo sam da odradimo video-poziv – rekao je on kroz suze.

– Majka je krišom gledala u telefon da vidi kako izgledam. Susret je bio, uh… Supruga i ja stižemo kod njih, majka me grli kao da se znamo sto godina. Sestra njegova je stavila ruku meni na srce i rekla: “Samo da pozdravim svog brata”, tu smo pričali o svemu.  Otac preminulog dečka je rekao da sam seo tamo gdje je njegov sin u njegovom poslejdnjem snu sjedio u kući. To je još jedan dokaz da slučajnosti ne postoje, kao što se moj otac zvao kao otac tog dečka, na primjer –  dodao je Goran, koji je i voditelja Milana Kalinića doveo do suza, piše Blic.

Srpskainfo