LAKTAŠI, 28. februara – Šta će se magično dogoditi 29. februara 2020. godine – čarolija koja se javlja jednom u 4 godine!

Prestupna godina javlja se na svake 4 godine i tada se pojavljuje poseban datum – 29. februar, piše Lovesensa.

Veruje se da nam kosmos daje ovaj dan kao dan plus, odnosno dan kao prilika da ispravimo sve nedostatke i greške.

Pošto se javlja na svake četiri godine, smatra se da ovaj dan donosi posebno spiritualno značenje.

Energetske vibracije ovog dana uopšte nisu prosečne i mogu vas podstači na nešto dobro i veliko.

Smatra se da je 29. februar polazna tačka da ostvarite ono o čemu ste dugo razmišljali, ali još uvek niste imali priliku da ostvarite takve planove.

Ovo je period kada treba razmisliti o trenutnoj životnoj situaciji u kojoj se nalazite. Odlučite koje želje želite da ostvarite u budućnosti i pošaljite ih Univerzumu koji je otvoren za vaše molitve uvek, a naročito na dan 29. februara kada je energije pojačana.

Ova meditacija vas povezuje sa majkom zemljom. Sedite u udobnu poziciju, zatvorite oči, udahnite nekoliko puta duboko i vizualizujte zeleno korenje koje se blago obmotava oko vaših nogu. Nekoliko minuita zamislite kako vas koren drveta nežno dodiruje po stopalama i polako se opuštajte i osetite ljubav prirode.Za ovaj dan preporučuje se specijalna meditacija kokja nće vas povezati sa visokom energijom koju donosi ovaj specijalni datum.

Na ovaj datum preporučuje se da boravite u prirodi i osetite njenu divnu energiju, lepotu i mirise. Udahnite duboko i osetite tu snagu i moć koju priroda poseduje.

Takođe, važno je da od danas usvojite jednu dobru naviku, a to je život prema mindfulness principima. Sve svoje dnevne obaveze radite polako, obratite pažnju na sadašnji trenutak, budite svesni svog okruženja i informacija koje vam šalje vaše telo i um.

Ovo je dan za ostvarenje želja i za lepe promene – prihvatite ih!

Izvor: Lovesensa