LAKTAŠI.5 aprila-  U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno sa kišom, na planinama sa susnježicom i snijegom.
Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od tri do devet stepeni, a najviša dnevna od devet do 15, na jugu do 21 stepen Celzijusov.

Резултат слика за rain with snow

Pretežno oblačno sa kišom sutra ujutru će u većini krajeva, osim u Hercegovini, gdje će biti promjenljivo oblačno i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana zadržaće se oblačno i malo svježije vrijeme sa kišom, koja će popodne zahvatiti i Hercegovinu, a u višim planinama prolazno se očekuje i snijeg, dok će u kasnim popodnevnim časovima padavine postepeno prestati i djelimično će se razvedriti.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo pretežno oblačno i malo svježije sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica nula stepeni, Han Pijesak pet, Ivan-sedlo šest, Sokolac i Mrakovica sedam, Kalinovik osam, Šipovo, Mrkonjić Grad, Čemerno, Sarajevo i Zvornik devet, Nevesinje, Višegrad, Bugojno, Drvar, Jajce i Livno 10, Foča, Gacko, Ribnik, Rudo i Srebrenica 11, Banjaluka, Bihać, Gradačac, Prijedor, Tuzla, Zenica 12, Srbac i Doboj 13, Bileća, Mostar, Trebinje 14, te Bijeljina i Neum 16 stepeni Celzijusovih.