ZENICA, 16. jula – Da su Zeničani zbog ljubavi spremni pomjeriti granice pokazuje najnoviji ljubavni gest na igralištu zeničke Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić”, koji je oduševio javnost.

vjeridba-zenica

Naime, ljubavni poduhvat, poput onih iz filmova, obasjao je dvorište škole na kojem se ukazao natpis “Udaj se za mene”. Ovaj fascinantan prizor kroz prozor stana iz najveće zgrade u Zenici – Lamele, ugledala je njegova izabranica, koja je ostala zatečena prijatnim iznenađenjem.

Nije ni slutila da će svoju dugogodišnju vezu od skoro devet godina krunisati na originalan način, pa je, vidno oduševljena, bez dvoumljenja izgovorila sudbonosno “da”.

 

O ovom ljubavnom činu i fotografiji koja je osvanula na internetu bruje društvene mreže, a komentari hvale i oduševljenje ostalih stanara Lamele, koji su imali priliku svjedočiti ovom ne tako čestom događaju, potvrda je da sve učestaliji ljubavni poduhvati u Zenici nisu uzaludni.

Za ovaj nesvakidašnji gest hrabrom Zeničaninu bilo je potrebno 800 svijeća, 40 baterijskih lampi i 10 prijatelja koji su mu pomogli u realizaciji vjeridbe o kojoj priča Zenica.

Avaz saznaje da je mladi bračni par već bio na medenom mjesecu, što je najbolja potvrda neraskidive ljubavi između mladih Zeničana.

 

Srpskainfo