Tradicionalno i ove godine krajem juna, Bojan Cvijetić, vlasnik kompanije ”Milco”, posjetio je mališane iz Dječijeg doma ”Rada Vranješević u Banjaluci i uručio im poklone. 


”Svake godine pomažemo našoj zajedinici kroz društveno odgovoran rad. Unazad nekoliko godina, uz mnoge druge aktivnosti, obazbjeđujemo paketiće djeci iz doma “Rada Vranješević” u Banjaluci. Paketići se sastoje od obuće po izboru mališana i drugim pratećim sportskim sadržajima”, izjavio je Cvijetić.

On je istakao da je u razgovoru sa direktoricom doma dobio informacije da je pomoć drugih lica u vidu humanitarnih davanja u znatnom obimu smanjena proteklih godina.

”Dom trenutno prima oko 90 djece raznog uzrasta kojima je potrebna svakodnevna pomoć. Kolektiv kompanije Milco, zajedno sa mojom porodicom,  će se postarati da i narednih godina slične pomoći budu usmjerene mališanima iz ove ustanove. Smatramo da bi sva djeca trebala imati normalne uslove za razvoj i odrastanje”, naglasio je Cvijetić. 

Dječiji dom ”Rada Vranješević”: Stigli poloni iz kompanije ”Milco”

Mališani iz doma ”Rada Vranješević” srdačno su dočekali predstavnike kompanije Milco, koji su se s njima družili i obišli kompleks te ustanove. Osim Bojana Cvijetića, vlasnika kompanije, sa mališanima iz doma su se družili njegova kćerka Katarina i sin Marko.

”U Bosni i Hercegovini postoji na desetine firmi koje se bave trgovinom u metalurgiji, a još veći je broj firmi koji se bave obradom metala u raznim industrijskim granama. Milco je već dugi niz godina među najboljima u svom poslu i kao takav mora biti uzor drugima. Posebno nas raduje prelazak u novi objekat u Laktašima kada ćemo postaviti nove standarde u oblasti u kojoj poslujemo”, izjavio je Bojan Cvijetić.