LAKTAŠI, 07. avgusta –  Nenad Trajković, novi trener Igokee, izvršio je prozivku igrača na kojoj se pojavio Sava Lešić, dok su Amerikanci Džimi Gevin i Trej Kel bili opravdano odsutni i naknadno će se priključiti ekipi.

Trajković ističe da je za dobar rad najbitnija dobra atmosfera dodavši da mnogo očekuje od ovog tima.

Igokea-pripreme-1

Foto: Nenad Vuruna/RAS Srbija-Pod broj jedan, bitna je hemija, dobar rad i atmosfera. Da budemo kao porodica, vjerujemo i poštujemo jedni druge. Da dajemo sve od sebe na treninzima, a onda ćemo dati i na utakmicama. Želja mi je bila da se vratim na naše prostore, gdje nisam dugo radio, te da pokušam učiniti sve da moj povratak bude pozitivan, kako bih iza sebe ostavio nešto lijepo. Igokea je odlično organizovan tim i ja sam uvjeren da ovdje možemo napraviti značajne rezultate, afirmisati nove igrače, da ne mislim tako ne bih ni dolazio – poručio je novi trener Igokee Nenad Trajković i dodao da će klub angažovati još nekoliko pojačanja.

68ad1c201d34ed5e21fd

-Gledaćemo da angažujemo još dva ili tri igrača. Potreban nam je šuter, igrač koji igra trojku i četvorku, te jedan centar. Pokušavamo da dovedemo što manje stranaca, da to budu igrači sa naših prostora. Imamo neke ideje, uspostavili smo kontakte i vidjećemo koliko ćemo uspjeti u svojim namjerama. Želja nam je da dovedemo bar jednog super kvalitetnog igrača, kako bismo mogli da pariramo ekipama sa jačim budžetom od našeg – istakao je trener Igokee.

igokea-696x464

 

Srpskainfo