MIONICA, 11. juna – Slobodanu P. (50) iz mioničkog sela Sanković, koji je uhapšen jer je udario pesnicom autora emisije “Žikina šarenica” Živorada Nikolića i ugrozio bezbjednost oko 30 građana, određen je pritvor do mjesec dana.

 Zika

On se sumnjiči da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. Incident se dogodio u nedjelju, pola sata pred početak emisije “Žikina šraenica”, koja se emitovala uživo iz Mionice.

Slobodan P. je svojim traktorom uletio u pješačku zonu, gdje je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, tako što je porušio žardinjeru, koja je postavljena na početku pješačke zone.

Onda je sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao, rekao mu je “J***m ti majku pedofilsku”, a nakon toga ga je udario pesnicom u glavu.

Voditelj je, na sreću, prošao bez povreda, tako da je emisija počela na vrijeme i izgledalo je kao da se ništa nije desilo.

Slobodan P., kako nezvanično saznaje Telegraf, ima psihičkih problema i još prije dvije godine mu je izrečena mjera psihijatrijskog liječenja.