BANJALUKA, 08. maja –  Kao u američkim “mejkover” emisijama, kada stručnjaci ulepšavaju žene raznim estetskim tretmanima gotovo do neprepoznatljivosti, svoju priliku da zablista, i to u Banjaluci, dobila je Jovanka Lazarević.

download (2)

Na društvenim mrežama uveliko se dele slike njene transformacije na kojima izgleda gotovo 20 godina mlađe, sa lepšim osmehom, novom frizurom, šminkom i garderobom, a što su joj priredili u jednoj privatnoj klinici. U novom izdanju Jovanku je po prvi put videla i njena oduševljena kćerka.

-Naša pacijentkinja, Jovanka Lazarević, kod nas je došla bojažljiva, tiha, sa nekoliko preostalih i bolnih zuba, te željom da ih što pre izvadimo kako bi se vratila svojim obavezama na selu. O daljim koracima nije ni razmišljala, sve dok od naših lekara nije čula moguće opcije. U njene tople oči vratio se sjaj, a u njeno srce želja da se za sve ove godine marljivog rada i brige o porodici, nagradi prilikom za novi početak. I upravo to je i dobila – pojasnili su iz ove klinike, piše Srpskainfo.

FOTO: SIMIC DENT/FACEBOOK / RAS SRBIJA

Kako podsećaju, zbog životnih prilika koje svakog od nas vode najrazličitijim putevima, dosta je onih koji nikada nisu naučili voleti sebe. Drugi su to, usput, nekako zaboravili, a treći se tek ponekad prisete sebe staviti na mesto koje im pripada.

– Mejkover nisu samo lepši zubi, tretmani lica, frizura i šminka. To je uvod u novo poglavlje života pacijenta, obojeno novim, srećnijim prilikama, mislima, željama, osećanjima i svemu drugom važnom da postane bolja, snažnija verzija sebe, a time i osoba koja svet čini lepšim mestom za sve nas – poručili su na svom Fejsbuk i Instagram profilu.

Za Jovankinu transformaciju stižu iskrene pohvale sa svih strana, građani komentarišu da izgleda nestvarno lepo i da se vidi koliko je zadovoljna i srećna ovom promenom. A još veće iznenađenje im je što ovo nije neka prekookeanska priča, već iz našeg komšiluka.

 

Blic