Moja ljudska obaveza je da pomognem jer Milena zaslužuje novi život, rekao je za “Nezavisne” Dragan Bajić, trener KK Igokea i reprezentacije Sjeverne Makedonije, kojeg je duboko pogodila teška povreda Milene Božić (31) iz Bijeljine, kojoj je mašina nanijela teške povrede i skinula cijeli skalp glave.

Nakon što je u “Nezavisnim” pročitao o teškoj povredi djevojke iz Bijeljine, koja je već imala nekoliko operacija, odlučio je da pomogne i tim putem uputio je apel svim ljudima da učine isto u skladu sa svojim mogućnostima. Na nastavak lječenja u inostranstvu Mileni je potrebno oko 100.000 evra, a Bajić je danas uplatio 10.000 KM.

“Pozivam sve koji su u mogućnosti da pomognu da stanu u red iza mene. Ovom prilikom pozivam institucije, privrednike, moje priljatelje i poznanike da pomognu Mileni”, kazao je Bajić. Mileni je 29. septembra prošle godine, dok je pomagala roditeljima u dvorištu, mašina uhvatila kosu zavezanu u rep i skinula cijeli skalp glave, zajedno s mišićem čela, mišićima sljepoočnice i arkadom lijevog oka. Za liječenje Milene Božić otvoren je i žiro račun za uplate iz zemlje i inostranstva. Broj žiro računa za BiH je: 1995726001059064, a za uplate iz inostranstva: IBAN BA 39199572600105906, SWIFT:ABSBBA22.

Izvor Nezavisne