LAKTAŠI, 27. avgusta  – Poslanički mandat u Narodnoj skuštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici 2 (Gradiška, Prnjavor, Laktaši i Srbac), pokušaće da osvoje i tri člana Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza Laktaši.

U izbornu trku ulaze troje mladih, diplomiranih ekonomista i to predsjednik OO DNS Laktaši i potpredsjednik Skupštine opštine Laktaši Saša Panić, koordinatorka Odbora žena u Mjesnom odboru DNS Glamočani Dajana Marić i predsjednik Rejonskog odbora DNS Laktaši Aleksandar Smiljanić.

Panić je već poznato i prepoznatljivo ime na području opštine Laktaši, jer je u prethodna dva saziva lokalne skupštine u odborničkim klupama branio boje DNS, obavljajući i dužnost potpredsjednika SO. Saša Panić je rođen 1983. godine, po zanimanju je diplomirani ekonomista, predsjednik OO DNS Laktaši i član Glavnog odbora DNS. Uporedo s tim je i direktor Poslovne zone ad Banja Luka. Na izbornoj listi zauzima treću poziciju.

Dajana Marić rođena je 1988. godine u Prijedoru, osnovnu školu je završila u Tru, Srednju ekonomsku u Banjoj Luci, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu UNIBL. Član je MO DNS Glamočani, udata i majka jednog djeteta. Marićeva je osma na izbornoj listi.

Aleksandar Smiljanić je rođen 1987. godine i član je DNS od samog osnivanja stranke u Laktašima. Diplomirani ekonomista po struci, radno iskustvo sticao u Novoj banci, a trenutno je zaposlen u Komunalnom preduzeću „Budućnost“ Laktaši. Osim politike, Smiljanić se bavi i sportom, tačnije dijeljem pravde na fudbalskim mečevima, kao fudbalski sudija u Premijer ligi. Njegovo ime je na 10 poziciji na listi u IJ 2.

-Sama činjenica da naš OO u izbornu trku šalje ekonomiste, jasno govori o namjeri DNS u Laktašima, odnosno da nam je cilj da popravimo ekonomsku i privrednu sliku, ne samo naše opštine, već i cijele Republike Srpske. Ukoliko osvojimo povjerenje građana da ih predstavljamo u Narodnoj skupštini Republike Srpske, zalagaćemo se i podržavati sve kvalitetne projekte i ideje, koje mogu da donesu prosperitet Republici Srpskoj – poručio je Panić.

dns laktasi1

 

KANDIDATI OO DNS LAKTAŠI ZA POSLANIKE U NSRS:

 

Saša Panić

 Sasa   Panic

Rođen 1983. godine u Banjaluci. Po zanimanju diplomirani ekonomista.

Jedan od osnivača DNS Laktaši i odbornik u dva mandata u SO Laktaši. Predsjednik je OO DNS Laktaši i član Glavnog odbora DNS-a.  Direktor u Poslovna zona ad Banjaluka. Oženjen. Živi u Trnu.

 

Dajana Marić

 

Dajana Maric

Rođena 1988. godine u Prijedoru. Po zanimanju diplomirani ekonomista.

Osnovnu skolu zavrsila u Trnu. Srednju ekonomsku u Banjoj Luci. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu UNIBL.

Član je Mjesnog odbora DNS Glamočani i koordinator Odbora žena za MO Glamočani.

Udata, majka jednog djeteta. Živi u Glamočanima.

 

 Aleksandar Smiljanić

 

Aleksandar Smiljanic

Rođen 1987.godine. Član DNS-a Laktaši od njegovog osnivanja. Diplomirani ekonomista  zaposlen u Komunalnom preduzeću Budućnost, a  prethodno iskustvo stekao radom u Novoj Banci.

Fudbalski sudija Premier Lige i član Fudbalskog Saveza Republike Srpske.