TRN, 29. avgusta – Naša divna Mirela Roguljić Kovačević, duša i ponos Trna i Trnjana, na daleko poznati aromaterapeut  sprovela je danas akciju “Jedno dijete, jedna čokolada”.

Mirela je uspješna poslovna žena, koja je diplomirala poslovnu administraciju i već godinama se bavi trgovinom i finansijama, a u zadnje vrijeme i aromaterapijom.
Jednostavno, biće koje odiše dobrotom.
”Kreće nam nova školska godina i smatram da sva naša djeca treba da krenu u školu sa lakoćom i dostojanstveno. Da napomenem samo jednu činjenicu, a veoma bitnu – naša Osnovna škola ”Desanka Maksimovic” u Trnu odškoluje najvise odlikaša u našoj republici i mislim da zaista trebaju našu podršku i pokažemo koliko smo zahvalni što su tako mali a veliki ljudi, ta naša blistava djeca”, izjavila je Mirela Roguljić Kovačević.
A mještani su pokazali  koliko je Trn nesebičan i koliko dobra živi u njemu.
I Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, učestvovali su danas u humanitarnoj akciji s ciljem prikupljanja školskog pribora za djecu koja su lošijeg imovinskog statusa, a pohađaju Osnovnu školu ”Desanka Maksimović” u Trnu.

Navedena humanitarna akcija je organizovana povodom početka predstojeće školske godine, a policijski službenici Policijske stanice Laktaši su za mališane obezbjedili školski materijal i pribor.

Kako je to danas izgledalo u Trnu pogledajte u FOTO GALERIJI: