TRN, 25. jula – Fudbaleri trnske Sloge sutra će na domaćem terenu dočekati OFK Lauš, a ovo će biti drugi prijateljski meč Sloge na pripremama za sezonu 2023/24.

Meč je na programu od 19:00 časova.
U prvom pripremnom meču za sezonu 2023/24. Sloga je savladala juniore banjalučkog Borca rezultatom 5:3.
Golove za Slogu postigli su Domuzin, Jokanović, Tomičić, Savatić i Kerezović, dok su se za gostujuću ekipu u listu strijelaca upisali dva puta Sarić i Đajić.
Ovako je izgledala prva postava Sloge: Delić, Grozdanić, Marinović, Marjanović, Janković, Ivić, Vuković, Tomičić, Kerezović, Domuzin i Nik. Jokanović. Na poluvremenu su ušli: Pilipović, Joldžić, Blagojević, Golić, Milinović, Savić, Savatić i Kobas.
Nakon utakmice trener Sloge Predrag Majkić je izrazio zadovoljstvo pruženom partijom njegove ekipe, dodavši da su igrači odradili tek tri treninga.
”I pored toga što samo značajni promijenili sastav u odnosu na prošlu sezonu gdje smo ostali bez dugogodišnjih nosilaca igre, u klub je došlo 11 novih igrača, 10 ispod 21 godine. Djelovali smo kolektivno veoma dobro. U posjedu lopte, a i kad je protivnik imao loptu. Pet lijepih golova i još dosta dobrih akcija. Ukupnu sliku možda kvare dva gola koja smo primili u završnici utakmice, ali su svakako dobra opomena u pravo vrijeme. Imamo još dosta vremena i prostora za rad i sigurno je da smo na dobrom putu, uz pravi odnos prema radu”, rekao je Majkić.