LAKTAŠI, 22. februara – Koliko je teško ući u autobus, kad je kišno vrijeme, znaju stanovnici Trna koji već neko vrijeme muku muče sa pojedinim autobuskim stajalištima, u ulici Cara Dušana.

Trn

“Najveći problem predstavljaju lokve koje nastanu nakon kiše i snijega, i koje se zadržavaju danima, tačno na mjestu na kojem staje autobus” , kaže S.M., nezadovoljni srednjoškolac koji svakodnevno putuje u Banjaluku, u školu.

Da je stvarno tako uvjerili smo se nakon što su nam naši čitaoci poslali i fotografije koje svjedoče o katastrofalnom stanju. Najteže je kažu, kad vozač zaustavi autobus tako da ulazna vrata dođu odmah iznad lokve, i onda putnici među kojima ima i radnika, đaka, penzionera, putovanje nastavljaju najčešće sa mokrim i prljavim cipelama. O opasnosti i potencijalnim povredama koje mogu nastati, i ne govorimo.

Nakon ovih pritužbi, kontaktirali smo nadležnu službu u opštini Laktaši, gdje smo dobili odgovor da će, nakon reakcije građana, ova situacija biti popravljena u što kraćem roku.