LAKTAŠI, 30.marta- Sloga iz Trna na svom terenu ugostiće imenjaka iz Srpca u okviru osamnaestog kola fudbalog karavana na Drugoligaškom zapadu.

received_567225863643747

Susret je zakazan za subotu 31.03. od 16sati.  Kapiten ekipe Trnjana Nemanja Paripović, očekuje kvalitetnu utakmicu i nasavak serije na domaćem terenu:

“Očekujem  dobru utakmicu i pravi derbi jer oni imaju mnogo bolju ekipu nego u prvom dijelu. Ekipa iz Srpca je u odnosu na jesenji deo pojačala sa naša dva igrača i sigurno ce imati motiv više. Isto tako očekujem da ćemo nastaviti niz kod kuće gde nemamo ni jedan poraz i uzeti sigurna bodove u subotu.

Sa druge strane prvotimac Srbačke sloge Predrag Travar:

“Trudićemo se da ostvarimo tri boda koja si nam jako važna, pokušaćemo od prve minute da igramo sa otvorenim  napadom, Idemo svaku utakmicu da odigramo na visokom nivou i pokusamo uzeti ato jw moguće više bodova, u proletnjem delu u borbi za opstan.”
Službena lica:

Susret će voditi sudijska trojka sa Vukić Željkom, iz Banja Luke, sa asistentima Erak Markom iz Krupe na Vrbasu te Lukić Ljubišom iz Modriče. Delegat: Čovačković Vjkoslav iz Doboja

Kontrolor Suđenja: Narić Zoran
Danijel Glišić.