LAKTAŠI, 07. jula – Sportsko-humanitarni projekat Trojka iz bloka nastao je 2012-e godine kao jedinstveni projekat u ovom delu sveta, koji, kroz manifestaciju šutiranja trojki, okuplja ljude svih generacija u misiji pomoći socijalno ugroženim višedetnim porodicama. Organizaciju Srbi za Srbe čine mladi i porodični ljudi koji od 2005-e godine ulažu svoje vreme, energiju i iskustvo kako bi pomogli ugroženoj deci i njihovim porodicama širom Balkana.

19807624_1606021399430251_1177135274_o

Sportsko-humanitarni projekat „Trojka iz bloka“ u svojoj šestoj sezoni po prvi put stiže u Laktaše! U petak, 21. jula od 18.00 časova na trgu u Laktašima građani će šutirati trojke za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa četvero i više djece koje žive na prostoru Republike Srpske. Kotizacija za učešće na turniru iznosi 5 KM, a sav prihod biće namjenjen za pomoć porodicama.

tib1
Šta je ,,Trojka iz bloka”?
„Trojka iz bloka“ je idejni sportsko-humanitarni projekat Humanitarne organizacije Srbi za Srbe pomoću kojeg se kroz turnire u brzom šutiranju trojki prikupljaju sredstva namjenjena za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području Republike Srpske i regiona, a broje četvero ili više djece. Projekat je nastao 2012. godine i do sada je postigao veoma zapažene rezultate širom Srbije i Republike Srpske.

tib
Ove godine u projekat je uključena višečlana porodica Radetić iz Laktaša kojoj će se pomoći nakon realizacije manifestacije u Laktašima.
U zabavnom djelu manifestacije učestvovaće najpoznatiji rep sastav na Balkanu „THC la familija“, poznati beogradski di-džej Sale El, jedan od najpoznatijih evropskih košarkaških fristajlera Nemanja Blažić Triki, zatim banjalučke rep grupe „Brutal protest“, „Grin bulz“, „Karmi i Bendži“, „Čoda“ i drugi izvođači. Manifestaciju će takođe podržati glumac Predrag Vasić, poznatiji kao ,,mali Stanoje” iz filma ,,Montevideo, Bog te video!”, te poznati srpski kaskader u holivudskim filmovima Uroš Ćertić i još mnogi drugi.

trojka iz bloka
Dođite u petak 21. jula od 18.00 časova na trg u Laktašima, da šutirate trojke i zabavite se uz poznate izvođače i njihovu muziku i da na kraju svi zajedno odemo svojim kućama sa osmjehom na licu znajući da smo tamo nekoga usrećili.