Foto: Ilustracija

LAKTAŠI, 28. aprila –  Policajac je pozvao kolege u pomoć. No dok su oni stigli, par je zbrisao – kaže očevidac i dodao kako je na autu bjegunaca bila strana registracija Srbije ili Bosne i Hercegovine…

baka i policija

Radni dan za prometnog policajca PU vukovarsko-srijemske koji je u petak ujutro patrolirao u selu Nijemci kraj Tovarnika pretvorio se u pravu avanturu s balkanskim Bonnie i Clydeom.

Haos je počeo kad je u centru sela zaustavio stariji bračni par. Nisu bili vezani, pa im je policajac počeo pisati kaznu. – Čim je to čula, sa suvozačeva mjesta izletjela je starija žena, koja je počela vikati na policajca. Prvo je tražila da im ne napiše kaznu jer nisu oni jedini koji ne koriste pojas, a kad je vidjela da on i dalje piše, počela je vikati na njega. Policajac je imao puno strpljenja za ženu, koja je sve više bjesnjela – kaže očevidac koji je snimio incident. U jednom trenutku iznervirana žena počela je tući policajca po glavi i tijelu i gurati ga od auta kako bi oslobodila put. Policajca su čak probali i pregaziti.

– Policajac je pozvao kolege u pomoć. No dok su oni stigli, par je zbrisao – kaže očevidac i dodao kako je na autu bjegunaca bila registracija Srbije ili Bosne i Hercegovine. Svjedoci su pohvalili policajca jer je pokazao puno strpljenja te nije odgovorio nasiljem. U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj potvrdili su kako znaju za incident, u potrazi su za starijim parom te istraga i dalje traje.

/24sata.hr/