LAKTAŠI, 28. septembra – Samo pobjeda Milorada Dodika i Željke Cvijanović je garant opstanka Republike Srpske, a sve ostalo je avantura i propast sa veoma neizvjesnom sudbinom Srba iz Republike Srpske, poručili su iz Udruženja Krajišnika Srbije srpskom narodu u Republici Srpskoj.


“Svjesni važnosti predstojećih izbora, pozivamo Srbe iz Srpske gdje god da žive, a imaju pravo glasa da izađu na izbore 2. oktobra, odbrane našu Republiku Srpsku i glasaju za Milorada i Željku. U suprotnom, Srbe iz Republike Srpske čeka ista sudbina kao i Srbe iz Republike Srpske Krajine samo ne odjednom i u jednoj koloni”, ističe se u saopštenju.

U saopštenju se naglašava da je “odbrana Republike Srpske glas za Milorada i Željku”, te da je to glas za one koji se oslanjaju na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, a ne na Kristijana Šmita, Engleze i sve srpske neprijatelje.

“Srbi od Krajine, preko Semberije, Romanije, Hercegovine… izađite zajedno na izbore i odbranite jedinstvenu Republiku Srpsku, od Novog Grada do Trebinja. Osmijeh, pjesma i olovka. Zaokruživši ime Milorada Dodika i Željke Cvijanović izabrao si Republiku Srpsku. Nikad lakša borba za Republiku Srpsku i nikad veća odgovornost”, poručili su iz Udruženja Krajišnika u Srbiji Srbima iz Republike Srpske.