LAKTAŠI, 21. septembra – Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su juče 31-godišnjeg M.V. iz tog grada zbog sumnje da je u posljednjih pola godine bar tri puta imao seksualne odnose sa maloljetnom djevojčicom, saznaje nezvanično BL portal.

Policija je došla do saznanja da je sa maloljetnicom imao odnose u kući u kojoj živi, a pošto su zaključili da nije vodio dovoljno računa o njenim godinama i stepenu duševne razvijenosti smatraju da je počinio krivično djelo “Obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina”.

O svemu je obavješten okružni javni tužilac koji dalje preduzima zakonom predviđene radnje u vezi sa određivanjem pritvora. Informaciju o ovom slučaju, kako saznajemo, dobio je i tužilac za posebna znanja o postupanju i radu sa djecom i maloljetnicima u krivičnim predmetima.

Policija je razgovor obavila i sa maloljetnicom u prisustvu zakonskog zastupnika i predstavnika Centra za socijalni rad. U interesu istrage oduzeti su mobilni telefoni od osumnjičenog lica i maloljetne djevojčice.