TESLIĆ, 09. marta – Nemanja D. iz Teslića uhapšen je zbog sumnje da je provalio u diskont u Tesliću odakle je tokom vikenda ukrao 40 kartona piva i druge predmete, potvrđeno je za Srpskainfo.

kradja-piva

Prema nezvaničnim inforamcijama sumnja se da je Nemanja D. do sada ukrao najmanje 130 gajbi piva.

– Uglavnom je krao „Tuborg“, ali nije bježao ni od „Nektara“ i „Jelena“. Kada su u pitanju bezalkoholna pića najčešće je krao “Red bull” i “Fantu” u limenkama, a od zestokih je krao Pelinkovac, Vlahovo, Gorki list, Džek Denijels, onda votku Smirnof i druga pća – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić, policija je juče pretresla dvije lokacije koje koristi Nemanja D, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti otuđeni predmeti koji će biti vraćeni oštećenom licu, a koja potiču iz zadnje krađe. Kod navedenog lica su pronađena i oduzeta sredstva izvršenja krivičnih djela.

– Za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je u periodu od kraja novembra 2019. godine do početka januara 2020. godine, u dva navrata ispred jednog trgovinskog objekta i u dva navrata izvršilo provale u jedan diskont pića u Tesliću, odakle je ukrao veću količinu različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodada će protiv njega biti podnesen izvještaj zbog krađe i tri krivična djela teška krađa.

 

Srpskainfo


Novum
Novum
Novum
Novum