LAKTAŠI, 20. marta – U JU “Centru za kulturu i obrazovanje” Laktaši sutra sa početkom u 19 časova biće prikazana predstava “Idealna polovina” realizovana u produkciji Akademije 28 iz Beograda.

53037401_2221666188085047_7953067181967671296_n

Ova komedija je rađena po tekstu Milene Depolo dok u predstavi igraju: Olga Odanović, Anastasia Mandić, Milan Kalinić i Vučić Perović.

 

“Idealna polovina” je urnebesna komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju. Majka Danica (Olga Odanović), nikako ne može da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić), otišao iz kuće i oženio se u 38. godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje, pa i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), koju joj je snaja obezbijedila, ne može da prestane da provjerava da li je sin na vrijeme jeo. Sa druge strane, sin Aca, naviknut na toliku pažnju i opsjednutost sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa (Vučić Perović), ne bi li dobio još više samopouzdanja da, iako je zagazio u 40-te, može i dalje da bude muškarčina.

 

U potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima, glumci sve vrijeme, preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove postavljaju pitanja ima li uopšte “idealnog ili idealne”, ili je to samo dio naših želja i snova. Publika se kroz smijeh približava ovim sudbinama, neobičnim situacijama i zapletima.

Ova komedija, svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim.