LAKTAŠI, 18. novembra – Članovima porodica poginulih boraca Vojske Republike Srpske iz Laktaša, koji su posthumno odlikovani, danas je Medalju zasluga za narod, uručio gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić.


Bojić je naglasio da naša sloboda koju danas uživamo, ne bi bila moguća da nije bilo žrtve boraca koji su živote dali za Republiku.

„Republika Srpska je i danas pred velikim izazovima, ali nikada ne smijemo zaboraviti žrtvu koju su podnijeli ovi borci i ovo je jedan način kako da se odužimo herojima koji su živote dali za Republiku Srpsku“, istakao je gradonačelnik Laktaša.

Takođe, on je dodao da će uvijek imati sluha za ove osjetljive kategorije, te da će se Gradska uprava truditi da, zajedno sa Boračkom organizacijom Grada Laktaši, nađe način da ispuni sva prava porodicama poginulih boraca.

1 KOMENTAR

  1. Вјечна слава и хвала свим погинулим, несталим, трагично преминулим и умрлим борцима. А хвала живим борцима… Како рече један члан Републичке организације породица погинулих и несталих бораца и заробљених цивила када је предсједник РС почео постхумно да одликује све пострадале борце, да им је циљ да све иједан пострадали бораца буде одликован Медаљом заслуга за народ. Онда та медаља постаје безвриједна…

Comments are closed.