LAKTAŠI, 17. juna – Preuzmite kontrolu nad svojim troškovima! Moguće je trošiti manje. Evo i kako. Prenesite svoj postojeći broj besplatno u Blicnet fiksnu mrežu! Koristite odličnu pretplatu i bonuse u Blicnet fiksnoj telefoniji i uštedite i preko 300 KM kroz period od dvije godine.

 

Uštede tu neće prestati. Jer pored ušteda na telefonskom saobraćaju i pretplati za fiksnu telefoniju, uštedjećete i na mjesečnim pretplatama za pakete usluga sa fiksnom telefonijom jer je u Blicnetu počela ljetna akcija. Akcijske pretplate za DUO DTV + FIX paket i TRIO DTV+INT+FIX paket je 1 KM u prva tri mjeseca korištenja.

Akcija Jun 2017-01

Sa Blicnet DUO DTV+FIX paketom gledaćete digitalnu televiziju sa raznovrsnim televizijskim kanalima i koristiti fiksnu telefoniju sa neograničenim razgovorima u Blicnet fiksnoj mreži u cijeloj BiH. Imaćete i odlične bonuse: 100 minuta razgovora prema svim ostalim fiksnim mrežama mjesečno i 30 minuta mjesečno razgovora prema Blicnet mobilnoj mreži u BiH a sve to uz niske cijene mjesečne pretplate i telefonskog saobraćaja.

Redovna cijena DUO DTV+FIX paketa je 25 KM sa uključenim PDV-om.

Ako vam je potrebna i usluga Interneta, u TRIO DTV+INT+FIX paketu pored svega navedenog, dobijate još veće bonuse tj. neograničene razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH (fair use) i 50 minuta razgovora prema našoj mobilnoj mreži. Korisnici TRIO paketa još mogu besplatno da koriste servis TViN sa kojim gledaju televiziju na mobilnim uređajima. Redovna mjesečna pretplata za ovaj paket sa tri usluge i servisom TViN je 52 KM sa PDV-om.

Uživajte u ljetu i uslugama Blicnet fiksne telefonije, Interneta i digitalne televizije.

Više informacija o uštedama i akciji na www.blic.net ili na besplatni info broj 0800 30 600.