LAKTAŠI, 21. oktobra – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u planinama je u večernjim časovima moguć i slab snijeg.

 snijeg

Jutros je Hercegovini umjereno oblačno, a u ostalim krajevima pretežno oblačno mjestimično sa kišom na zapadu i sjeveru, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Kiša će se tokom dana premještati preko centralnih predjela ka istoku. U drugom dijelu dana na zapadu i sjeveru uglavnom će biti suvo, a mogući su i kraći sunčani intervali, dok će u ostalim krajevima mjestimično padati slaba kiša.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar.

Najviša dnevna temperatura vazduha od devet do 14, na jugu od 18 do 23. stepena Celzijusova, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Temperatura izmjerena u 8.00 časova: Han Pijesak pet, Mrakovica i Čemerno šest, Bileća, Sokolac, Šipovo i Bugojno sedam, Kalinovik, Ribnik, Bihać i Livno osam, Gacko, Novi Grad, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad i Jajce devet, Prijedor, Mlječanica, Nevesinje, Srbac, Banjaluka, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 10, Srebrenica, Zvornik, Foča, Doboj, Brčko i Gradačac 11, Trebinje, Višegrad, Rudo i Bijeljina 12, Neum 16 i Mostar 17 stepeni Celzijusovih.

 

Nezavisne