LAKTAŠI, 19. februara – Za pun mesec i njegovu snagu vezuju se brojna verovanja. Jedno od njih, navodno, vas može i obogatiti.

Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svetlost je čista energija.

324221_mesec_ls

Ritual sa teglom

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.

Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: “Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste”

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana.

Neophodno je i da, narednih dan u teglu stavljate po jednu ili dve novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora.

Kada dobijete iznos koji ste poželeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga.

Ritual sa novčanicom 

Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite.

Pink.rs