LAKTAŠI, 4. jula – Većina članova Gradskog odbora Partije demokratskog progresa (PDP) u Laktašima, prešla je u Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD). 

Saopšteno je ovo iz laktaškog Gradskog odbora SNSD-a.
”Ovakva odluka predstavlja jasnu i nedvosmislenu podršku lokalnoj politici gradonačelnika Laktaša i predsjednika SNSD-a u Laktašima gospodina Miroslav Bojića, neposredno pred lokalne izbore u oktobru ove godine”, ističe se u saopštenju. 
Kako je navedeno, ”ovaj potez dolazi nakon višemjesečnih špekulacija i glasina o nezadovoljstvu lokalnog odbora PDP-a politikom koju provodi ova stranka na republičkom nivou”.
”Ovim će politička pozicija SNSD-a u Laktašima biti dodatno ojačana, gdje svakako imaju veliku podršku među građanima pogotovo vodeći razvojnu politiku”, dodaje se u saopštenju. 
Povodom ovog političkog preokreta, kontaktirali smo Draška Milinkovića, prvog čovjeka Gradskog odbora Partije demokratskog progresa u Laktašima, ali i gospodina Miroslava Bojića, predsjednika laktaškog SNSD-a i gradonačelnika Laktaša.
“Odlučili smo se na ovaj korak, jer smatramo da gospodin Bojić i SNSD jedini nude konkretne i održive politike koje su u najboljem interesu naših građana, a što se i vidi na svakom koraku u Laktašima” izjavio je Draško Milinković.
Prema njegovim riječima, gradonačelnik Bojić je pokazao sposobnost i odlučnost u vođenju grada ”i želimo biti dio tima koji gradi bolju budućnost Laktaša za sve ljude”.
Gradonačelnik Bojić je rekao da je ovo znak da se politika SNSD-a temelji na rezultatima i konkretnim djelima.
“Upravo ova podrška  pokazuje da su naši napori na unapređenju infrastrukture, ekonomskom razvoju, podrška porodici i poboljšanju socijalnih usluga prepoznati kao relevantni i korisni za našu zajednicu. Njihov dolazak je pozitivan signal da su naše politike inkluzivne i usmjerene na stvaranje boljih uslova za život svih građana. U duhu ovog novog saveza, nastavićemo raditi na projektima koji će građanima donijeti konkretne rezultate”, rekao je Bojić.
”SNSD kao najveća politička organizacija u Laktašima ovim potezom i prihvatanjem ljudi pokazala je otvorenost i spremnost da pruži šansu novim idejama i novim ljudima, što simbolizuje političku zrelost i volju za integracijom različitih mišljenja i pristupa”, saopšteno je iz laktaškog Gradskog odbora SNSD-a.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име