FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Banjalučka policija sinoć je navjerovatnije spriječila tuču većeg broja navijača u Banjaluci.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno se radilo o dogovorenoj u tuči u kojoj je trebalo učestvovati na desetine navijača, ali je na sreću sve spriječeno.

Kako saznaje Srpskainfo, sinoć je u Banjaluci bio angažovan veliki broj policajaca koji je patrolirao ulicama i spriječio eventualne sukobe i narušavanje javnog reda i mira.

– Prvo sam u Rosuljama na autobuskom stajalištu i u blizini vidio više od 10 policijskih vozila pod rotacijom, a tu su bile i marice. Nakon toga, veliki broj policijskih vozila sam vidio i kod Tržnog centra „Zenita“. Čuo sam da se priča da je bila dogovoreno neka tuča navijača – istakao je jedan od očevidaca za Srpskainfo.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je policija sinoć oko 20.45 časova postupila po prijavi da se u Voždovačkoj ulici u Banjaluci  kreće grupa od oko 50 navijača fudbaslkog kluba iz Banjaluke.

– Policija je postupila zajedno sa Jediniciom žandarmerije i preduzete su sve neophodne mjere, nakon čega su se navijači razišli. Rad po navedenom je u toku – istakla je Mučibabićeva.

Srpskainfo