LAKTAŠI, 04. decembra – Večerašnja šetnja kroz naše Laktaše, izvukla je, ničim izazvanog Duška Radovića i njegove riječi koje bude nadu u bolje sutra:

“Videćete, to će biti lepa i važna godina. Biće velika – od januara sve do decembra. U nju će stati svi rođendani i mnogo nezaboravnih trenutaka. Biće to godina koja se pamti. Negde će sagraditi put, negde most, negde školu. Mnogi će se useliti u nove stanove. Svi će se nečemu obradovati. Slušaćemo dobre vesti. To će biti godina u kojoj se raste. Deca Srbije porašće u novoj godini za preko 20 miliona centimetara i za više od 20 miliona kilograma. Mnogo će se prodavati ogledala i češljevi. Lekari će zevati u ambulantama jer ćemo biti zdraviji nego ikad. Biće to godina lepa kao slika. Procvetaće bagrem i lipa. Rodiće ponovo trešnje. šljive i grožđe. Nebo će biti plavo i veliko. Sunce će nam biti lepo i toplo. Neko će napisati novu pesmu. Neko će se prvi put zaljubiti. Nove majke nosiće u rukama novu decu. To će biti dobra godina. Radićemo, učiti i pevati. Kad se zamorimo, uvek će na vreme doći subota i nedelja. Završićemo neke važne poslove i započeti neke još važnije. Svi ćemo se slikati, za uspomenu na tu dobru godinu. Kad se ponovo sretnemo, 31. decembra, nećemo se poznati jer će mo svi biti veći, lepši i pametniji…”

Okićene laktaške ulice i trgovi, pod budnim okom JP “Komunalac”, od večeras “slute” na radost, i čine da zima koja je pred nama bude inspiracija za sve lijepe događaje koji bi mogli ispuniti tu veliku, lijepu i važnu godinu koja je pred nama.

Uživajte u galeriji fotografija, pogotovo vi koji ste negdje daleko.

78991110_467685193882798_5767268190849597440_n trg2 trg1 opstina  jelka snjesko