LAKTAŠI, 23. juna – Osnovna djelatnost S.P. “VIDRA” Banjaluka  su radovi na uređenju vanjskih i unutrašnjih površina novih objekata, kao i objekata starije gradnje. Osnovne karakteristike našeg poslovanja su:

Description: http://www.glaskotorvarosa.com/wp-content/uploads/2017/06/vidra-1.jpg

– Korektan poslovni odnos;
– Profesionalan odnos svih zaposlenih pri radu i poslovnim kontaktima;
– Kvalitetan rad, po povoljnim cijenama;
– Potpuno poštovanje dogovorenih rokova i svih zahtjeva u narudžbama;
– Stručna podrška JUB Slovenija, Röfix Austrija,Kolorit Banja Luka, kao i drugih dokazanih proizvođača građevinskog materijala vrhunskog kvaliteta.

Description: http://www.glaskotorvarosa.com/wp-content/uploads/2017/06/vidra-3.jpg

S.P. “VIDRA” ima razvijenu poslovnu saradnju sa preduzećem “Karolin” d.o.o. Banja Luka, koje obezbjeđuje potrebnu podršku u dovozu materijala i snabdijevanje građevinskim materijalom vrhunskog kvaliteta.

Posebne poslovne rezultate S.P. “VIDRA” postiže izradom fasada na poslovnim i stambenim objektima. Pored izrade svih vrsta fasada, izdvajamo neke radove iz naše bogate ponude usluga:

– Molerski radovi;
– Fasaderski radovi;
– Hidroizolaterski radovi;
– Keramičarski radovi;
– Parketarski radovi i ostali sitni građevinski radovi.

Description: http://www.glaskotorvarosa.com/wp-content/uploads/2017/06/vidra-2.jpg

Sve radove iz naše bogate ponude izvode vrhunski majstori, sa dugogodišnjim iskustvom. Mnogobrojni završeni objekti su najbolja potvrda vrhunskog kvaliteta naših radova i izuzetne stručnosti zaposlenih radnika.

Priprema materijala se izvodi prema uputstvima i preporukama proizvođača. Bogat izbor boja prema ton kartama je namijenjen za sve ukuse. Izborom odgovarajuće boje i teksture postiže se atraktivan izgled objekta, a fasade su kvalitetne i dugotrajne. Fasade zadržavaju boju i teksturu dug vremenski period, bez oštećenja i promjena.

S.P. “VIDRA” počinje sa radom 01.03.2001. godine.

Izuzetna stručnost i vještine su dokazani na mnogobrojnim izvedenim radovima, na području opština Banja Luka, Kotor Varoš, Doboj, Brod, Šipovo, Kneževo, Gradiška, Čelinac, Laktaši i Prijedor. Povećanje ugleda je donijelo nove poslove, proširenje i povećanje broja zaposlenih.

Description: http://www.glaskotorvarosa.com/wp-content/uploads/2017/06/vidra-4.jpg

Ugradnja materijala se izvodi prema propisima i normama proizvođača. Moderni građevinski materijali ispunjavaju vrlo stroge norme i standarde, što se najbolje pokazuje ugradnjom na objektima različite namjene i veličine. Pored izrazite dekorativnosti, ovi materijali su vrlo otporni na vanjske vremenske uticaje, kao što su padavine, promjene temperature, kao i na hemijske uticaje koji su posljedica zagađenja.

Description: http://www.glaskotorvarosa.com/wp-content/uploads/2017/06/vidra-5.jpg

Firma posjeduje sve potrebne alate i opremu za izvođenje radova iz svoje djelatnosti. U našem vlasništvu se nalazi 4 000m² montažne građevinske skele, odgovarajuće veličine. Nosivost i širina prolaza garantuju bezbjedan rad zaposlenih radnika. Pogodne su za izvođenje završnih radova na objektima različite veličine.

Description: http://www.glaskotorvarosa.com/wp-content/uploads/2017/06/vidra-6.jpg

Pored kvaliteta materijala i kvaliteta ugradnje, veliku važnost za savremene poslovne i stambene objekte imaju estetski dojmovi. Vanjski izgled se postiže nanošenjem odgovarajućih boja i izradom teksture fasade, prema narudžbi kupca. Unutrašnje površine se uređuju molerskim radovima, gletanjem i izborom boja i materijala, prema namjeni prostorije.

Vlasnik:
Stanivuković Petar
Mob. +38765 693 491

Adresa:
Ul. Save Mrkalja 2
78000, Banja Luka
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina